Прескокни до главната содржина Прескокни до пребарувањето

КОНТАКТ

ЈП ХС “ЗЛЕТОВИЦА”

ул. Цветко Тонев бр. 3A
2210 Пробиштип

Телефон: +389 (0)32 481 520
E-mail: contact@hszletovica.com.mk
Web: www.hszletovica.com.mk

Работно време: 07:00 до 15:00 часот.

Лице за посредување со информации информации од јавен карактер и лице за комуникација со граѓани кои што имаат некаков вид и степен на попреченост е:

Игор Манасов
Тел.: 071/306-250
e-mail: igormanasov@gmail.com

Испратете ни порака

ПРИЈАВИ ПРОБЛЕМ!

Систем за електронско пријавување на проблеми

Пријави!