Прескокни до главната содржина Прескокни до пребарувањето

Архиви за Јавни набавки

Јавен повик за избор на правно лице кое врши дејност или поседува дозвола за собирање и/или транспортирање, преработка, рециклирање и уништување на отпад

Документи:

Прочитај повеќе