Прескокни до главната содржина Прескокни до пребарувањето

Архиви за Конкурси

Јавен повик за пријавување на заинтересирани лица за именување на 7 (седум) члена на Управниот одбор на Јавното претпријатие за извршување на водостопански дејности “ХС Злетовица” – Пробиштип

 Јавен повик Бр. 01/2023

Образец за пријавување на јавен повик

Thirje publike Zletovica

Заклучок од Влада во врска со Јавен оглас бр.01/2023

Прочитај повеќе