Прескокни до главната содржина Прескокни до пребарувањето

ПРИЈАВИ ПРОБЛЕМ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

ЈП ХС “ЗЛЕТОВИЦА”

ул. Цветко Тонев бр.3-а
2210 Пробиштип

Телефон: +389 (0)32 481 520
E-mail: contact@hszletovica.com.mk
Web: www.hszletovica.com.mk

Работно време: 07:00 до 15:00 часот.

Дежурен телефон за пријавување на проблеми

24/7

+389 (0)32 xxx xxx

Испратете ни порака за проблемот што го пријавувате