Прескокни до главната содржина Прескокни до пребарувањето

Архиви за ноември 2019

Оглас за јавна набавка: Сеизмичко набљудување за следење на сеизмичката активност – индуцирана сеизмичност на Браната Кнежево и одржување на сеизмолошка станица

Број на оглас: 12372/2019

Електронски систем за јавни набавки

Прочитај повеќе