Прескокни до главната содржина Прескокни до пребарувањето

Архиви за март 2020

Известување за јавноста, деловни партнери и соработници

Согласно мерките за спречување на ширењето и сузбивање на COVID – 19 (корона вирус), Ви препорачуваме сите ваши потреби, прашања и барања поврзани со работењето на ЈП ХС Злетовица-Пробиштип  да ги остварувате преку тел. бр. 032/481-520, по електронска пошта na e-mail: contact@hszletovica.com.mk или директно:

  • За прашања од областа на Технички сектор,контакт: 071/365-900, 078/319-782
  • За прашања од областа на Сектор за Општи,правни работи и човечки ресурси,контакт: 071/304-831
  • За прашања од областа на Сектор за финансиско работење,контакт: 070/368-301

 

Со почит,

ЈП ХС Злетовица

Пробиштип

Прочитај повеќе