Прескокни до главната содржина Прескокни до пребарувањето

Архиви за Конкурси

Одлука за избор на кандидат по јавен оглас бр.01/2018

Одлука за избор на кандидат по јавен оглас бр.01/2018 за вработување на неопределено време на работник – помошно техничко лице во ЈП С “Злетовица” – Пробиштип

Odluka oglas 01/2018

Прочитај повеќе